zondag 10 januari 2016

Stampin' Inspiration DayHallo en welkom op deze blog. Op 19 maart gaan Sylvia en ik onze eerste Stampin' Inspiration Day organiseren en jij bent van harte welkom om deze dag bij te wonen. Iedereen is van harte uitgenodigd. Wil je niet alleen komen dan mag je natuurlijk iemand meenemen. We gaan aan de slag met de prachtige materialen van Stampin' Up!  uit alle lopende catalogi van dit moment. 

Ons thema voor deze dag is "herinneringen" en op deze dag maak je een kaart en projectjes in dit thema. Heb je zin in een gezellige en creatieve dag? Geef je dan op. Je hebt geen ervaring nodig om deze dag bij te wonen, je werkt volgens een voorbeeld en we helpen je graag om met iets moois naar huis te gaan.

Datum: zaterdag 19 maart 2016 

Tijd: van 10:00 uur tot 16:00 uur 
Plaats: Roderesch
't RAShuys
Giezenstraat 3 
9305 TG Roderesch 
 
Wat ga je maken en wat zijn de kosten
  Je krijgt een goed gevuld pakket, waar je alle kaarten en projecten op deze dag mee kunt maken en je houdt zelfs over om thuis nog lekker te gaan knutselen. Voor alle materialen wordt gezorgd, maar je mag zelf ook je basis materiaal meenemen zoals een mes, liniaal, trimmer, lijm, en andere basis materialen die jij graag gebruikt. 

Deze dag is inclusief koffie, thee met wat lekkers, lunch, en alle versnaperingen die je op zo'n dag kan verwachten. Kortom voor alles wordt gezorgd. De kosten voor deze geheel verzorgde dag zijn € 45,- p.p.

Aanmelden
Je kan je vanaf nu tot en met 5 maart 2016 inschrijven via de mail, je krijgt dan zo snel mogelijk een bevestiging met daarin de gegevens voor je betaling zodat je aanmelding definitief wordt. De aanmelding en betaling moeten voor 6 maart 2016 binnen zijn. Heb je je wel opgegeven en betaald maar je bent die dag niet aanwezig? sturen wij je het pakket gewoon naar je op. Jij betaald dan wel de verzendkosten. 
 

Waar is het en hoe kom je er?
 De locatie is goed bereikbaar en ook rolstoel vriendelijk. Er is voldoende ruimte om te parkeren en de ingang is aan de achterkant. 

Routebeschrijving:
Vanuit Groningen: A7 afslag Roden en daarna richting Norg.
Vanuit Assen: richting Norg en daarna richting Roden.
Vanuit Drachten: A7 afslag Leek / Roden. In Roden richting Norg.
 

We zouden het heel leuk vinden als jij er ook bij kan zijn! Zien we jou daar?

Groetjes van Sylvia en Janneke 

 photo Blog Divider_zpsgo0ew8vo.png

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen